Zo belangrijk zijn relaties.

Uit onderzoek blijkt dat de kwaliteit van onze relaties de grootste bijdrage leveren aan ons levensgeluk.

Bij Hael zijn we er daarom serieus mee bezig om relaties (nog) beter te maken. Met een ambachtelijke dienstverlening kunnen wij het verschil maken.

ONS TEAM

Specialist in relaties

Hael is specialist op het gebied van relatietherapie. Wij begeleiden stellen bij communicatieproblemen, overspel en alle andere problemen die in relaties kunnen spelen.

Die focus helpt ons om veelvoorkomende patronen snel te herkennen en goed voorbereid gesprekken in te gaan. Voor ons is relatietherapie de core-business en niet iets wat we “ook wel eens doen”.

We staan voor kwaliteit

Met kwaliteit ben je nooit klaar. Wij volgen de wetenschap op de voet, meten onze resultaten en sleutelen steeds aan onze dienstverlening in een voortdurende poging om steeds beter te worden.

We werken op basis van Feedback Informed Therapy. Dat betekent dat we elke sessie meten hoe het met jullie als stel gaat en of jullie tevreden zijn over de therapeut. Daarnaast passen we in de gesprekken evidence based methodieken toe zoals de Emotional Focused Therapy (EFT) en Integrative Behavioral Couple Therapy (IBCT).

Kortdurend met impact

Uit onderzoek blijkt steeds weer dat de eerste paar gesprekken de grootste vooruitgang opleveren. Wij houden onze trajecten het liefst kort, maar in ieder geval niet langer dan strikt noodzakelijk.

Dat betekent dat de meeste stellen binnen tien sessies een grote vooruitgang maken. Wil jij ook aan de slag? Maak dan een afspraak via onze contactpagina.

Het team

Robert Haringsma
Relatietherapeut

Lees meer

Maud Nooitgedagt
Relatietherapeut

Lees meer

Marlous Engelsma
Relatietherapeut

Lees meer

Maak een Afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.